Makinalar
Müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde hizmet veriyoruz.
Çeneli Kırıcılar
Çeneli kırıcılar büyük kayaları veya cevheri sıkıştırma yoluyla küçültür. Mekanik basınç, kırıcının iki çenesi kullanılarak uygulanır; biri sabitken diğeri eksantrik bir hareket yapar. Bu kırıcıların birincil ve ikincil tipleri de vardır.
Primer Darbeli Kırıcılar
Genellikle primer darbeli kırıcı aşındırıcı ve çok fazla sert olmayan malzemelerin çok küçük boyutlarda kırılabilmesini sağlayan kırıcı türüdür. Aşınma plakları pandül sistemi ve rotor uyumlu bir şekilde bir araya geldiğinde düşük işletme gideri ve yüksek çalışma performansı ortaya çıkmaktadır.
Sekonder Darbeli Kırıcılar
Sekonder Darbeli Kırıcı SDK1215 Serisi, çene ayarlı darbeli kırıcılardan olan DMK serisi kırıcılar, orta ve yüksek sertlikte malzemeleri (Kireçtaşı, dolomit, granit ve bazalt gibi.) asfalt ve beton agregası iriliğinde kıran kırıcılardır.
Tersiyer Darbeli Kırıcılar
Tersiyer darbeli kırıcılar, üçüncü aşama kırma işlemi için kullanılan ve genellikle daha ince malzemeler üretmek amacıyla tasarlanmış kırıcı makinelerdir. Bu kırıcılar, malzemenin daha küçük ve homojen boyutlara indirilmesini sağlar, bu da özellikle inşaat ve asfalt üretimi gibi uygulamalarda önemlidir.
Dik Milli Kırıcılar
Dik milli kırıcılar 0-40mm arasındaki sert ve aşındırıcı malzemeleri kırmak,kübikleştirmek ve kum elde etmek için kullanılan üçüncül bir kırıcıdır. Kapalı rotor ve açık rotor olmak üzere iki tipte üretilir. Kapalı rotor tipi dik milli kırıcılara 0-40mm max boyutlarda taş beslenebilir.
Titreşimli Kaya Besleyiciler
Stoktaki ham maden ve materyallerini, kırıcılarınıza beslemeyi sağlayan Titreşimli Kaya Besleyicileri, maden sahalarındaki zorlu koşullarda yıllarca hizmet verecek şekilde üretilir. Kepçe, kamyon veya ekskavatör ile tüvanan malzeme yüklemeye uygundurlar.
Titreşimli Kum Besleyiciler
Titreşimli Besleyiciler (MVF) sekonder ve tersiyer kırma aşamalarında malzemenin yüksek kapasiteli beslenmesini sağlarlar. Kırma tesisinden maksimum verim elde edilmesine yönelik, kırıcı çıkışlarında, ara bunkerlerden malzemenin sekonder ve tersiyer kırıcılara düzenli beslenmesinde kullanılırlar.
Woobler Besleyiciler
Wobbler besleyiciler kırılacak malzemenin aşırı nemli, yapışkan, ıslak ve topraklı olması durumunda Primer kırma işlemi öncesinde hammaddenin kırıcıya temiz ve düzenli akmasını gerçekleştirmek için kullanılan besleyicidir.
Stok Bunkerleri
Stok bunker endüstriyel tesislerde ve fabrikalarda dökme olarak üretilen ürünlerin ya da alınan hammaddelerin depolanması amacıyla kullanılan ekipmanlardan biridir. Kullanım amaçlarına göre stok bunkerleri ve besleme bunkerleri olarak iki çeşitte üretilmektedirler.
Titreşimli Elekler
Titreşimli elekler, kırmış olduğunuz taşları farklı ebatlarda birbirinden ayırmak için kullanılır. Bu sayede aynı anda birden fazla ürün elde edilebilir. Hangi tip titreşimli eleği seçmeniz gerektiği, üretimini yaptığınız materyalin tipine, yıkanma durumuna ve nem oranına göre belirlenir.
Bantlı Konveyönler
Bantlı konveyörler, çeşitli endüstriyel işletmelerde kullanılmaktadır. Fabrikalarda, depolarda, limanlarda ve madenlerde malzemelerin taşınmasını sağlar. Bu konveyörler, farklı boyutlarda ve yapıda olabilirler, ancak genellikle bir taşıyıcı bant üzerine monte edilmiş olan bir dizi tamburun dönmesiyle çalışırlar.
Agrega Bunkerleri
Agrega bunkeri inşaat ve yol yapımı gibi endüstriyel uygulamalarda kullanılan malzemelerin depolanması ve beslenmesi için kullanılan yapısal depolama üniteleridir. Bu bunkerler, çeşitli boyutlarda ve kapasitelerde olabilir ve genellikle çelik veya beton gibi dayanıklı malzemelerden imal edilirler.
Karıştırıcılar
Karıştırıcılar, sıvıların veya yarı katı maddelerin homojen bir şekilde karıştırılması, dispersiyonu, çözünmesi veya reaksiyonları teşvik etmek amacıyla kullanılan endüstriyel makinelerdir. Tipik olarak, bir şaft ve şaftın uç kısmında bulunan bir karıştırıcı kanat içeren bir düzenekten oluşurlar.
Susuzlandırma Elekleri
Susuzlandırma eleği; malzemelerin içindeki suyun uzaklaştırılması ve malzemelerin kurutulması için kullanılan ekipmanlardır. Özellikle madencilik, inşaat ve taş ocakları gibi sektörlerde, yıkanmış kum, çakıl ve cevher gibi malzemelerin su içeriğini azaltmak amacıyla kullanılırlar.
Yıkama Helezonları
Yıkama helezonu, kirli malzemenin üzerindeki kil ve benzeri yabancı maddelerin uzaklaştırılması için kullanılır. Kırma eleme tesislerinde, özellikle dere taşları veya topraklı malzeme kırılmasından sonra malzemeyi kil gibi yabancı maddeden ayıklamak için yıkanmasına ihtiyaç duyurulur.